ELLE TENS -laite

Voit vuokrata laitteen 4 viikoksi hintaan 39€. Mukaan tulee suomenkieliset käyttöohjeet sekä selkään kiinnitettävät elektrodit.

Laitteen nouto ja palautus joko Siuron tai Tampereen toimipisteeseen.

Postituksesta sovittava erikseen.

Elle TENS on moderni ja tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino raskaana oleville ja synnyttäville naisille. Elle TENS -laitteen käytön voi aloittaa 37. raskausviikolla käyttöohjeita noudattaen. Laitetta voi käyttää myös muiden kiputilojen, kuten niska- ja selkäkipujen, kuukautiskipujen ja leikkausten jälkeisten kipujen lievittämiseen. Elle Tens 2 laite on päivitetty versio perinteisestä Elle Tens-laitteesta. Uusina ominaisuuksina on tullut supistusten ajan mittaaminen ja keston seuranta.


TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, Transkutaaninen hermostimulaatio) tarkoittaa heikkojen sähköimpulssien lähettämistä ihon läpi hermokudokseen elektrodityynyjen avulla. TENS-impulssit auttavat kehoa vapauttamaan sen omia kipuja lievittäviä kemikaaleja, kuten endorfiineja. 

Elle TENS -laitteessa on valittavissa kaksi moodia, joissa molemmissa on purske- ja tehotila: 
- Moodi 1 (Purske 1 ja Teho 1): käytetään pääosin synnytyksen alkuvaiheiden aikana. 
- Moodi 2 (Purske 2 ja Teho 2): voidaan käyttää synnytyksen edetessä, ja kun supistusten väli tihenee. 

Opti-max -ominaisuus tekee Elle TENS -laitteesta entistä monipuolisemman. Sen avulla voit lisätä tai vähentää elektrodeihin siirrettävän pulssin tehoa. Laitteessa on viisi Opti-max -tasoa.

Hyvinvointipalvelu

       h.a.n.n.a

Tampere: Pirkankatu 21-23 A6, 33100 Tampere

Hoitolassa ei ole erillistä odotustilaa

email: hyvinvointipalveluh.a.n.n.a@gmail.com

puh: 044 - 2414 309

Maksutavat: käteinen ja pankkikortti
 

Hoitojen aikana keskityn asiakkaaseeni, joten silloin en vastaa puhelimeen. Voit jättää minulle viestin joko puhelimeen tai sähköpostiin, niin otan sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

 

Tietosuojaseloste

Tampere