Raskausajan shindo

Shindo sopii mainiosti myös odottavalle äidille, mutta vasta 4-5 raskauskuukaudesta eteenpäin. Poikkeuksena henkilö, joka on aiemminkin harrastanut shindoa ja tietää venyttelyn vaikutukset omaan kehoonsa. 

Raskausaikana voi tehdä kaikkia shindo-venytyksiä, mutta toki kasvava maha huomioiden. Tärkeää on tehdä venytykset omaa kehoaan kuunnellen. Shindon avulla tuleva äiti saa kehonsa ja mielensä rentoutumaan. Äidin hyvinvointi raskausaikana heijastuu myös vauvan hyvinvointiin. Shindossa pysähdytään oman kehon äärelle ja se on myös hyvä tapa rakentaa vuorovaikutusta syntyvän vauvan kanssa.

 

Odottajien shindossa käytetään venytysten lisäksi myös muutamia itsehoitomenetelmiä, kuten yutampoa (kuumavesipulloa) sekä space -walkia, joiden avulla saatetaan saada myös perätilassa oleva vauva kääntymään. Yutampo-menetelmä auttaa kehon nestekiertoon ja poistaa hyvin turvotuksia. Space-walk taas helpottaa mm. sisäreisien kireyttä ja auttaa lantion ja alaselän kireyksissä. Naisen kehon tasapainopisteet muuttuvat odotusaikana vatsan ja rintojen kasvaessa ja tämä aiheuttaa helposti kipua hartiaseudulla, selässä ja lantion alueella heijastuen sieltä muuallekin kehoon. Shindon avulla näitä raskausajan vaivoja saadaan helpotettua. 

Hyvinvointipalvelu
       h.a.n.n.a

Tampere: Pirkankatu 21-23 A6, 33100 Tampere (ti-to, la)

(Hoitolassa ei ole erillistä odotustilaa)

Nokia: Pirkkalaistori 4, 37100 Nokia (ma, pe)
(Hoitola FREYA)

email: hyvinvointipalveluh.a.n.n.a@gmail.com

puh: 044 - 2414 309

Maksutavat: käteinen ja pankkikortti
 

Hoitojen aikana keskityn asiakkaaseeni, joten silloin en vastaa puhelimeen. Voit jättää minulle viestin joko puhelimeen tai sähköpostiin, niin otan sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

 

Tietosuojaseloste

Nokia, Hoitola FREYA

Tampere