top of page

Hanna

Olen Hanna Savolainen, neljän tyttären äiti, pienen kylän rauhassa viihtyvä, käsitöitä rakastava, ikivanhan talon ikuisuusremointoija. Olen tehnyt pitkän työuran varhaiserityisopettajana sekä ammatillisena opettaja. Kasvatustieteilijänä olen keskittynyt lasten ja erityisesti tukea tarvitsevien lasten kehityksen tukemiseen. Myöhemmin ammatillisena opettajana lapsen kasvun ja kehityksen sekä muiden yhteiskunnallisten aineiden opettamiseen.
 
Lastensuojelusta minulla on vuosien kokemuksellinen osaaminen. Olemme toimineet sekä sijais-, että tukiperheenä (Pelastakaa Lapset ry). Lisäksi olen suorittanut Lastensuojelun ja perhetyön ammatillisen lisäkoulutuksen. Tällä hetkellä toimin Tampereen Ensi- ja turvakoti ry:llä vapaaehtoisena doulana. Vapaaehtoistyön olen aina kokenut merkityksellisenä ja se on ollut tärkeä
osa elämääni. 


Tällä hetkellä työskentelen omassa yrityksessäni, jonka perustin 2018. Joskus elämässä tulee eteen hetkiä, jolloin on mietittävä, mitä tulevaisuudeltaan haluaa. Jotkut etenevät selkeää urapolkua pitkin poukkoilematta sivuraiteille. Ja sitten on meitä, jotka yhdistämme monta ammatillista intohimoa.
Ne eivät ole toisiaan poissulkevia vaan toisiaan tukevia. Olen kiitollinen työelämäni käänteistä. Ne ovat auttaneet minua tunnistamaan omat vahvuuteni ja voimavarani, opettaneet rohkeutta ja heittäyttymiskykyä sekä uskallusta ja luottamista itseeni ja omiin valintoihini.
Tästä on hyvä jatkaa.

Koulutukseni:

Ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry), valmistun 12/21
Ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot (2015)
Perhetyön- ja lastensuojelun ammatillinen lisäkoulutus (2004)
Varhaiserityisopettaja (2003)
Kasvatustieteen kandidaatti (1996)
Lastentarhanopettaja (1995)

Baby Balance®-vauvahieronta-koulutus (2020)
Faskia- purenta ja yläniska (2020)
Liikuta lasta lantiossa- koulutus (2019)
Vaativa vauvaperhetyö- ja doulakoulutus (2019)
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta- syventävä jatkokurssi (2019)
WHO:n imetysohjaaja-koulutus (2018)
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta (2018)
Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta (2018)
Diplomivyöhyketerapeutti (2017)
Terveydenhuollon perusteet (2017)

Hanna_MG_9370-Edit_web.jpg
bottom of page